ФОП з резюме сисадміна в телеком-компанії розіграв з її директором тендер на ремонт сільради
20.10.2020   //  

Новенська сільська рада Запорізької області 13 жовтня за результатом тендеру уклала угоду з ФОП Просвірін Сергій Миколайович на послуги з поточного ремонту приміщень ради вартістю 244 тис грн.

Про це пишуть «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на дані системи «Прозоро».

Перелік робіт включає утеплення стелі, улаштування натяжної стелі, улаштування перегородок з гіпсокартону з оздобленням, улаштування стяжки на підлозі з подальшим покриттям плитою з ОСБ та лінолеумом, електромонтажні роботи, встановлення опалювальних радіаторів, тощо.

Єдиним конкурентом переможця на тендері виступив ФОП Мірошниченко Віталій Олександрович.

Обидва учасника вказали контактні е-мейли на тендері на ідентичному домені – mtco.com.ua (tender@mtco.com.ua для Просвіріна і v.miroshnichenko@mtco.com.ua для Мірошніченко). Цей домен належить ТОВ «Мелітопольська телекомунікаційна компанія», в якій Мірошніченко виступає співвласником та директором. Фірма займається системами безпеки, телекомунікацій, тощо.

В своєму резюме від 2017 році Сергій Просвірін вказував, що з 2015 року працював системним адміністратором саме в ТОВ «Мелітопольська телекомунікаційна компанія».

Також документи обох учасників мають однакові плями на довідках, що може свідчити про підготовку документів на одній комп’ютерній техніці. Також створені скан-копії документів на однаковому програмному забезпеченні – ABBYY FineReader 15.

Просвірін зареєструвався ФОП в квітні 2018 року і через два місяці отримав своє перше замовлення в держзакупівляїх. Нині він уклав угод на 895 тис грн.