«Оператор ГТС» скупився повнопривідними пікапами Mitsubishi на 111 мільйонів
03.09.2020   //  

ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» АТ «Магістральні газопроводи України» 31 серпня за результатами тендеру замовило ТОВ «Ніко Центр Київ» автомобілів на 110,95 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До літа 2021 року поставлять 126 повнопривідних пікапів Mitsubishi L200 2,4 TD MT Invite із двигуном Євро 5, випущених не раніше 2019 року в Таїланді, по 881 тис грн.

Автомобілі мають вантажопідйомність 915 кг, кондиціонер, систему стабілізації, кунг без бічних вікон із замком, полімерне покриття в кузові, металевий захист двигуна, домкрат, комплект зимової гуми, балонний ключ, аптечку, вогнегасник і брендування замовника.

У салонах пікап Mitsubishi L200 2,4 TD MT Invite без кунга і зимової гуми коштує 47 тис грн, або 6% дешевше – по 834 тис грн. Кунг без вікон Omsa Line можна купити за 33 тис грн., а комплект із п’яти зимових шин – за цінами від 9 тис грн. (Китай) до 35 тис грн. (Німеччина, шипи) залежно від виробника і якості. Отже, ціна загалом відповідає ринку.

Гарантія на автомобіль становить три роки або 100 тис км пробігу, на кунг – два роки.

Переможна тендерна пропозиція на 3% нижча від очікуваної вартості закупівлі.

Конкурентами були ТОВ «Арма Моторс» із такими ж пікапами, а також ТОВ «Сервісний центр «Діамант» і ТОВ «Гранд Мотор» із пікапами Toyota Hilux.

«Ніко Центр Київ» належить ТОВ «Компанія з управління активами «Ковін Капітал» Володимира Гнатишина і Світлани Сосновської та ТОВ «Ніко Авто Холдінг (Україна)» кіпрської «Ніко Холдінг Енд Інвестмент Лімітед» Івана Ніколайчука із Британії.

Нагадаємо, раніше у серпні «Оператор ГТС України» замовив у інших постачальників 61 універсал Renault Dokker та вісім седанів Toyota Camry на загальну суму 33,38 млн грн.