«Оператор ГТС» скупився автомобілями Тойота Камрі та Рено Доккер на 33 мільйони
18.08.2020   //  

ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» АТ «Магістральні газопроводи України» 13 серпня за результатами тендерів уклало дві угоди про закупівлю легкових автомобілів на загальну суму 33,38 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

ТОВ «Алмаз Мотор, Лтд» Олексія Шохи та Олександра Корнієнка за 5,92 млн грн. поставить 8 седанів Toyota Camry49L A/T 2B 2020 року випуску по 739 тис грн.

Автомобілі з бензиновим двигуном екологічного класу Євро 6 мають клімат-контроль, металевий захист двигуна, передні сидіння з регульованим підігрівом, гальмівні системи, систему стабілізації, аудіо систему, дисплей, дзеркала з підігрівом і регулюванням тощо.

У салонах Toyota Camry в найдешевшій комплектації Comfort коштує від 788 тис грн.

ТОВ «Кий Авто Центр» Олександра Гуні та Володимира Шполянського за 27,46 млн грн. поставить 61 універсалів Renault Dokker 2020 року випуску по 450 тис грн.

Автомобілі з дизельним двигуном екологічного класу Євро 5 мають вантажопідйомність 600 кг, багажник на 750 л, кондиціонер, металевий захист двигуна, брендування тощо.

У салонах ціни Renault Dokker із дизельним двигуном починаються від 495 тис грн.

Гарантійний строк за обома договорами становить три роки або 100 тис км пробігу.

Формальна економія відносно загальної очікуваної вартості закупівель складає 5%.

На меншому тендері конкурентами були ТОВ «Сервісний центр «Діамант» і ТОВ «Автосаміт на Столичному» з автомобілями Toyota Camry, а на більшому – ТОВ «Ю.Р.К.» з автомобілями Renault Dokker і ТОВ «ВіДі Елеганс» із автомобілями Citroen Berlingo. Натомість ТОВ «ВіДі Автострада» із автомобілями Toyota Camry, ТОВ «Ніко Прайм Мегаполіс» із автомобілями Renault Dokker і ТОВ «Торговий дім «Укрлада» із автомобілями Fiat Doblo Combi відхилили через несплату тендерного забезпечення.