Улюбленець харків’ян вперше за два роки взяв тендер Укравтодору на 130 мільйонів
17.08.2020   //  

7 серпня Служба автомобільних доріг у Харківській області підписала договір з ТОВ «Євробуд Плюс» на поточний середній ремонт дороги Т-21-22 Ізюм-Барвінкове на ділянці км 0+000 – км 29+637 вартістю 131,37 млн гривень. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Це – перший підряд компанії у системі Укравтодору за останні два роки.

Компанія розіграла тендер з фаворитом Укравтодору – ТОВ «Автомагістраль-Південь», причому компанії на аукціоні не торгувалися. Знижка «Євробуд Плюс» по відношенню до очікуваної вартості пропозиції становить 5%, тобто 7,64 млн гривень.

Згідно з договором обсяг надання послуг становить 5 км, тобто поточний середній ремонт кілометру вартує близько 26,27 млн гривень. Компанія проводитиме ремонт дороги до кінця грудня 2021 року.

Власником ТОВ «Євробуд Плюс» є дніпрянин Карен Антонян. Підписанткою, окрім нього, є Тетяна Дорохова. Найбільше замовників у «Євробуд Плюс» саме у Харківській області: на тендерах ДП «Дороги Харківщини» фірма виграла у 23 закупівлях на загальну суму 271, 15 млн гривень.

У 2018 році на тендерах  Управління ЖКГ та будівництва Лозівської міської ради Харківської області  Послуги автогудронатора компанії надавав ТОВ «Паркінг+», яке заснував та очолював до січня 2010 року Володимир Чумаков – директор Департаменту будівництва та дорожнього господарства Харківської міськради. Також Чумаков був радником мера Харкова Геннадія Кернеса з питань ЖКГ.