Досьє. Голова Миколаївської САД Владислав Невеселий
25.07.2020   //  

У грудні 2019 року в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області став Владислав Невеселий. В минулому він – депутат  Миколаївської облради 7 скликання від фракції «Відродження», встиг попрацювати у ПАТ «ОТП Банк», «Промінвестбанк», а у декларації за 2018 рік вказав заробітну плату з АТ «ПУМБ».

Дружина Сніжана Невесела є приватною особою-підприємцем, основний вид діяльності якої – оптова торгівля побутовими товарами: у декларації за 2018 рік за підприємницьку діяльність вона отримала 788 тис грн, а також задекларувала незначний дохід у ПП «Менада».

Матір Наталія Невесела у минулому була керівницею філії «Відділення Промінвестбанку в місті Вознесенськ Миколаївської області», а також – кандидаткою в народні депутати від «Партії національно-економічного розвитку України».

У своїй декларації Невеселий вказав, що володіє магазинами площею 200 і 900 квадратів у Вознесенську. У 2019 році Невеселий став власником двох квартир в Одесі. З 2018 року Невеселий є співвласником дев’ятьох квартир у Вознесенську. Дружина Сніжана Невесела володіє квартирою на 130 квадратів, нежитловим приміщенням на 60 квадратів, виставковим комплексом на майже 1000 квадратів та земельною ділянкою на 370 квадратів.