Мукачівська мерія віддала чергові 16 мільйонів «Техно-буд-центру»
11.05.2020   //  

6 та 7 травня Управління міського господарства Мукачівської міськради уклало два договори  з «Техно-буд-центр» на капітальний ремонт та реконструкцію проїздів місцевих вулиць на  загальну суму 15,64 мільйона гривень.  Про це повідомляється у системі «Прозоро».

В обох торгах у переможця було лише по одному конкуренту – ПП «Рома» та «Євроімекс-інвест», які під час аукціону жодного разу не знизили вартість своєї первинної пропозиції. Економія на обох закупівлях склала менше 2%.

«Техно-буд-центр» є абсолютним фаворитом серед підрядників управління Мукачівської міськради, вигравши 212 тендерів на загальну суму 111,91 мільйонів гривень.  Це абсолютна більшість підрядів по будівництву доріг у Мукачево.

Засновниками ТОВ «Техно-Буд-Центр»  є Юрій Ханін та Андрій Ярема, директор – Петро Тесельський. Раніше фірма належала Григорію Процику з Тернополя,  співвласником якого був Любомир Грегоращук, чий син Андрій був депутатом Тернопільської міськради від «Свободи». Андрій Грегоращук є зятем екс-керівника Служби автодоріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області. Син Проника Орест також керував ДАК «Автомобільні дороги України», а зараз очолює її ж ДочП «Київське обласне дорожнє управління».