Після обрання директорки «Зоряного» нардепом від «Слуги народу» табір за 2 мільйона відремонтує помічник цієї «слуги»
05.05.2020   //  

Комунальне підприємство «Шляхрембуд» Сумської міської ради 18 квітня повідомило про укладання угоди з ТОВ «Ультрасервіс» на ремонтні роботи в  Оздоровчому таборі «Зоряний» вартістю 1,30 млн грн.

Про це повідомило видання «Громадський моніторинг».

За даними «Прозорро», комунальне підприємство замовило проведення капітального ремонту харчоблоку в «Зоряному» і заміну там обладнання та устаткування.

Рішення про виділення коштів на табір було прийнято на сесії міськради на початку березня, загальна сума фінансування склала 2 млн грн.  З них 700 тисяч в цей же день спрямували іншій фірмі – ТОВ «Укрспец-сервіс» на монтаж системи автоматичної пожежної сигналізації.

Для ремонту харчоблоку в таборі «Зоряний» замовник обрав ТОВ «Ультрасервіс» без тендеру. Ця фірма зареєстрована у Сумах в квартирі житлового будинку по вулиці Металургів, 4. Статутний капітал складає 900 грн.

Належить «Ультрасервіс» Лазарєву Єфрему Олександровичу. Людина з таким ім’ям на сайті Верховної ради України зазначена як помічник народного депутата України від м. Суми Тетяни Рябухи («Слуга народу»).

А Тетяна Рябуха до обрання в парламент працювала директором згаданого нами оздоровчого табору «Зоряний» КП «Шляхрембуд». Цю інформацію можна побачити у її декларації.

Від «Наших грошей»

Власниками ТОВ «Укрспец-сервіс», яке без тендеру уклало угоду з КП «Шляхорембуд» на монтаж пожежної сигналізації в «Зоряному» вартістю 700 тис грн., є Любов Карпова та Леонід Чепульський. Останній раніше був співвласником «Ультрасервіс», де його партнеркою була Вардія Лазарєва. Тепер фірмою володіє помічник нардепа Рябухи – Єфрем Лазарєв. В жовтні 2019 року Лазарєв  став власником ТОВ «Житловий квартал «Володимирський». Ця фірма була зареєстрована після парламентських виборів в Сумах з основним видом діяльності – Будівництво житлових і нежитлових будівель.