На Прикарпатті дорожню розмітку протендерили з рекордною знижкою 56%
03.05.2020   //  

Служба автодоріг в Івано-Франківській області 9 квітня уклала договір з ТОВ «Транс лайн груп» з рекордною знижкою  на влаштування горизонтальної дорожньої розмітки на дорогах державного значення на загальну суму 5,50 млн гривень, про це повідомляється у системі «Прозоро».

За ці гроші підрядник має  влаштувати горизонтальну розмітку проїжджої частини білою фарбою товщиною 0,54 мм на дорогах державного значення довжиною 3,79 тисяч кілометрів.

На торги прийшли десять компаній, всі з них були допущені до аукціону: «Трафік Менеджмент Груп», «Роад-лайн», «Хімія парк», «Транс лайн груп», «Спец комплект постач», «Експодор», «Техно-буд-центр», «Перша українська дорожньо-будівельна компанія», «Автомагістраль» та «ПБС».

В результаті аукціону найменшу ціну запропонувала  «Транс лайн груп» –  5,50 мільйонів гривень, що на 56% менше за очікувану вартості закупівлі, яку виставила Івано-Франківська Служба автодоріг.

Згідно підписаному протоколу цін на матеріальні ресурси, компанія «Транс лайн груп» закупить фарбу дорожню білу – по 37,02 тисяч гривень/тонну, фарбу дорожню жовту та червону – по 45,96 тисяч  гривень/тонну, затверджувач – 522,96 тисяч гривень/тонну, розчинники для розмітки доріг – 30,00 тисяч грн/т, пластик холодного нанесення – 75,00 грн/тонну.

Власниками «Транс Лайн Груп» є чернігівці Віталій Лепський та директор фірми Микола Лавріченко.