Пов’язані ФОПи розіграли півмільйона на догляд за деревами у дворах
28.03.2020   //  

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Комунарському району за результатами двох тендерів має намір замовити ФОП Кісіль Юрій Якович звалювання та обрізування дерев на 496 тис грн.

Про це пишуть «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на дані системи «Прозоро».

Замовлено обрізування дерев на прибудинкових територіях житлового  фонду за 218 тис. грн. Також заплановано замовити ФОП Кісіль звалювання дерев на прибудинкових територіях за 278 тис грн.

На обох тендерах  єдиним конкурентом Кісіля виступила ФОП Пащенко Ніна Юріївна. На одній із закупівель вона вказала контактним номером телефону 0689818783. Цей же номер на одній із закупівель вказувало ТОВ «Запорізька автотранспортна компанія», співвласником якого є Юрій Кісіль. Ще одним співвласником ТОВ «ЗАК» значиться Віталій Литвин. Він разом з Ніною Пащенко є партнерами по фірмі «Правекстар».

Юрій Кісіль був помічником депутата обласної ради від партії «Батьківщина» Дмитра Майстро, а співмешканка Кісіля – Оксана Кісіль, балотувалася до Запорізької районної ради на виборах 2015 року за списками «Батьківщини» і була членом партії. Місяць назад Оксана Кісіль стала депутатом райради.