Сервіс Clarity відкрив пошук по усіх рішеннях АМКУ та тервідділень – змови, злиття, порушення etc
26.03.2020   //  

Розробники сервісу для пошуку, структуризації та моніторингу інформації АМКУ «Clarity App» додали в базу та запустили пошук по рішеннях центрального апаратуру Комітету та його територіальних підрозділів щодо змов, злиття, поглинань, порушень конкуренції та інших. Про це повідомили у Clarity Project.

У період до 30 квітня цього року користуватись базою рішень можна безкоштовно при умові реєстрації. Уже з 1 травня доступ до цієї бази стане платним.

«Також ми удосконалили пошук по базі рішень щодо публічних закупівель та додали підказки при пошуку. І наразі працюємо ще над однією базою стосовно закупівель для її інтеграції до 19 квітня в Clarity App», – поділились розробники.

Нагадаємо, сервіс для пошуку, структуризації та моніторингу практики Адміністративної колегії АМКУ з розгляду тендерних скарг «Clarity App» від Clarity Project та Юридичної компанії «Правое Дело» запрацював у серпні 2019 року.

У жовтні 2019-го розробники відкрили доступ до практики Колегії з «допрозорівських часів» – з 2010 по 2016 роки, а у листопаді того ж року перевели у машиночитабельний формат рішення Колегії, прийняті у період 2016-початку 2018 років.

Додамо, «Clarity App» дозволяє швидко, точно та зручно відслідковувати практику Антимонопольного комітету щодо оскарження публічних закупівель.

У вересні цього року, після низки публікацій «Наших грошей» про невиправдану зміну практики Тендерної колегії АМКУ, голова АМКУ Юрій Терентьєв підписав із BRDO меморандум про співпрацю, у межах якого працівники відомства зможуть працювати в «Clarity App» із агрегованими на ресурсі даними.