Оточення депутата розіграло ремонт освітлення доріг за 5 мільйонів
18.03.2020   //  

КП електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міськради за результатами тендеру має намір укласти з ТОВ «БП «Євробудстандарт» на поточний ремонт мереж зовнішнього освітлення Черкас на суму 5,41 млн грн.

Про це пише видання «18 000».

Техзавданням передбачено встановлення 30 залізобетонних опор, заміна дротів, кабельних ліній, пошук пошкоджень, заміна світильників та ламп, протирання та ремонт світильників тощо.

Аукціон з закупівлі послуг відбувся 5 березня. Свої пропозиції на нього подали три учасники. Тендерний комітет відхилив пропозицію ТОВ «Метабуд-М». То ж єдиним конкурентмо «!БП «Євробудстандарт» було ТОВ ««Енерголюксмонтаж» з дорожчою пропозицією.

«БП «Євробудстандарт» записане на Валерія Косенка, який також є директором підприємства. Чосенко та ще низка працівників фірми раніше працювали на АБК «Електро-Буд». Комерційним директором останньої свого часу був депутат Черкаської міськради Володимир Бурячинський. Обидві фірми мають спільний номер телефону.

Єдиний конкурент «Євробудстандарта» – «Енерголюксмонтаж», належить Івану Нікітіну. Він також є директором та співзасновником ТОВ «Стейбл Енерджі», де співзасновником також є Володимир Бурячинський.

Засноване в вересні 2018 року «БП «Євробудстандарт» уклало угод на 85,52 млн грн.