Райрада вдруге купила автівку Skoda Superb більше ніж за мільйон
01.03.2020   //  

Ужгородська районна рада 26 лютого за результатами тендеру замовила ТОВ «Форвард автоцентр» легковий автомобіль за 1,09 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить повнопривідне авто бізнес-класу Skoda Superb Style 2,0 TDI СR 7 DSG (190 к.с.). Автомобіль матиме оббивку сидінь – шкіра/Alcantara, інформаційну навігаційну систему AMUDSEN, голосове керування, вітрове скло з обігрівом, передні та задні сидіння з підігрівом.

У автосалонах Skoda Superb Style, яку замовила райрада, продають за 1,08 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом «Форвард автоцентр» було ТОВ «Закарпат-Авто» Сергія Ремеза, чия пропозиція була вищою на 1,5 тис грн.

Засновником «Форвард Автоцентр» із Закарпаття є Іван Ільтьо, а директором – Сергій Пеца. Останній керував нині ліквідованим ТОВ «Сервіс Центр-Мукачево» Андрія Васильовича Петьовки та Анжеліки Ільтьо, яка раніше була прописана разом з Іваном Ільотьо. У свою чергу Андрій Петьовка є сином Василя Петьовки, нардепа із групи «Довіра», який є двоюрідним братом Віктору Балозі.

Ужгородську районну раду очолює Руслан Чорнак.

Як повідомляли «Наші гроші», у 2018 році Ужгородська районна рада придбала у згаданого ТОВ «Закарпат-Авто» автомобіль Skoda Superb і теж за 1,09 млн грн.