НКРЕКП купила електрокросовер Hyundui Kona за 1,1 мільйона
26.02.2020   //  

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг 24 лютого за результатами тендеру замовила ТОВ «Едем-Авто» легковий автомобіль за 1,14 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить кросовер Hyundui Kona Electric (64 kWh) з електродвигуном з запасом ходу 450 км. Авто матиме систему безключового доступу в автомобіль, мультимедійну систему з 7’’LCD монітором, 6 динаміків, підтримку Apple CarPlay / Android Auto, задній практронік, підігрів передніх сидінь та керма, подушки та шторки безпеки, зі спеціального обладнання – систему підтримки оптимальної температури батареї при зарядці (підігрів), систему рекуперації тепла Heating Pump, а з додаткової комплектації – комплект зимових шин, автокомплект (аптечка, вогнегасник, знак аварійної зупинки).

Hyundui Kona Electric (64 kWh) можна придбати за 1,01 млн грн., а менш потужний – за 895 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Техноцентр «Навігатор» Олександра Сергієнка та Олесі Рубахіной, чия пропозиція була вищою – 1,16 млн грн. Очікувана вартість склала 1,20 млн грн. «Едем-Авто» зменшив суму на 61,2 тис грн., або трохи більше, ніж на 5%.

Засновниками ТОВ «Едем-Авто» з с. Софіївська Борщагівка Київської обл. є Лариса та Юрій Побоченки, директор Олександр Гулак.