Освітяни замовили яловичину фірмі, співвласника якого АМКУ оштрафував за масштабну змову ФОПів
04.02.2020   //  

Управління освіти і науки Тернопільської міськради 27 січня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Микулин» на поставку до дитсадків м’ясо яловичини на загальну суму 1,89 млн грн.

Про це написала Світлана Гривас у виданні «Терміново».

За даними «Прозорро», до кінця року підприємство має поставити 15 т яловичини за ціною 126,30 грн./кг. . Як зазначено в додатку до договору, м’ясо постачатиме у 34 дитячі садки та 4 навчально-виховні комплекси.

Єдиним конкурентом переможця була ФОП Маник Неля Іванівна, в ході торгів її пропозиція виявилася дорожчою на 0,5%.

Засновниками ТОВ «Микулин» є Бурмас Ірина Романівна (50%) та Олійник Роман Ярославович (50%), останній займає посаду директора. Обоє вони згадані в рішенні за 2019 року Адмінколегії Тернопільського обласного Антимонопольного комітету.

Нагадаємо, 26 вересня тервідділення АМКУ наклало штраф на підприємців Романа, Світлану та Юрія Олійників, Романа Галавана та Володимира Тхорика на 503 тис грн. за антиконкурентні дії на торгах. Ірина Бурмас була згадана у справі як донькою ФОП Галавана, що було ще одним фактом пов’язаності підприємців, які розіграли між собою понад 15 тендерів.  Усі ці оштрафовані  особи як ФОПи не можуть протягом трьох років подаватись на відкриті торги.

За даними «Прозорро», ТОВ «Микулин» на тендери почав подаватися з кінця минулого року і загалом уклав дві угоди на суму 2,34 млн грн.