У Кличка хочуть за 803 мільйони продовжити реконструкцію зоопарку
28.01.2020   //  

КП «Житлоінвестбуд-УКБ» Київради 24 січня оголосило тендер щодо третьої черги реконструкції об’єктів Київського зоологічного парку загальнодержавного значення очікуваною вартістю 802,89 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Роботи планують замовити зі строком виконання до кінця 2023 року, тобто протягом чотирьох років. Йдеться про будівництво адміністративної будівлі, кас, павільйону «Тераріум», штучної водойми з водоспадом «Тераріум», павільйону «Мадагаскар», штучної водойми з водоспадом «Мадагаскар», павільйону сумісної експозиції Нової Гвінеї, Мадагаскару та острова Комодо, паркінгу, інженерних мереж, індивідуальних теплових пунктів і котелень. Також передбачені вертикальне планування, освітлення, підпірні стіни, сходи, малі архітектурні форми, навігація, благоустрій та озеленення.

Учасники мають надати аналогічний договір про роботи з будівництва або реконструкції будівель із позитивним відгуком замовника, виданим не раніше оголошення закупівлі.

Пропозиції подаватимуть до 24 лютого, а сам аукціон заплановано на 31 березня.

Нагадаємо, у вересні 2019 року ТОВ «УХБП-Київ» отримало підряд щодо першої черги реконструкції Київського зоопарку за 489,33 млн грн. У 2017 році ТОВ «Люнет» виграло три тендери щодо першої черги на суму 350,78 млн грн. Разом це становить 840,11 млн грн. Роботи щодо другої черги поки що не замовляли, хоча вона передбачена проектом.