ТЕЦ купила гібридну Toyota Camry за мільйон
17.12.2019   //  

ПрАТ «Миколаївська теплоелектроцентраль» 12 грудня замовило ТОВ «Кит-Т» легковий автомобіль за 985 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить автомобіль Toyota Camry Hybrid Premium кольору «білий перламутр» 2019 року випуску. Автомобіль матиме оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, оздоблення дверних карт синтетичною шкірою, декор інтер’єру «Tiger-eye», селектор вибору режимів водіння (ECO/NORMAL/SPORT), круїз-контроль, передні та задні сенсори паркування (8 шт.) з функцією автоматичного гальмування, обігрів сидінь, клімат-контроль, аудіо систему Toyota (радіоприймач, CD/MP3/WMA-програвач) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 8.0” та акустичною системою JBL (підсилювач, 9 динаміків), подушки безпеки.

У автосалонах Toyota Camry Hybrid Premium продають за 965 тис грн.

Як повідомляли «Наші гроші», у жовтні Сьомий апеляційний адмінсуд (Вінниця) купив таку ж автівку Toyota Camry Hybrid Premium за 897,9 тис грн.

Замовлення «Кит-Т» отримав без конкуренції. Очікувана вартість склала 985 тис грн. Тобто фірма не зменшила пропозицію.

Офіційний дилер Toyota в Україні ТОВ «Кит-Т» з Миколаєва належить Геннадію Крашеніннікову та Андрію Туріці, який керує підприємством.

Керівником приватного акціонерного товариства «Миколаївська теплоелектроцентраль», яким управляє Фонд державного майна України, є Юрій Кішко.