Укравтодорівці купили позашляховики Toyota Land Cruiser за 2,2 мільйона
08.12.2019   //  

Служба автомобільних доріг у Вінницькій області Державного агентства автомобільних доріг України 3 грудня за результатами тендеру замовила ТОВ «Преміум Моторс» легкові автомобілі на загальну суму 2,17 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить два позашляховика Toyota Land Cruiser 150 Comfort з об’ємом двигуна 4,0 і потужністю 282 к.с. білого кольору 2019 року випуску по 1,08 млн грн. Кожен автомобіль матиме систему допомоги під час паркування із камерою заднього виду з статичними графічними підказками, подушки безпеки, клімат-контроль, триступеневий підігрів передніх сидінь.

У автосалонах Toyota Land Cruiser 150 Comfort 4,0 можна придбати за 1,07 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом «Преміум Моторс» було ТОВ фірма «Алмаз мотор, ЛТД» Олексія Шохи та Олександра Корнієнка, чия пропозиція була вищою на 1 тис грн. Очікувана вартість склала 2,18 млн грн.

Директором ТОВ «Преміум Моторс» Марії та Людмили Гвоздьових є Юрій Галіцький, а кінцевим бенефіціаром був Михайло Гвоздьов. У 2014 році він обрався у парламент від «БПП», а в 2015 р. склав повноваження, оскільки був призначений в. о. президента ДП «Антонов». Згодом Гвоздьов почав контролювати це держпідприємство, обійнявши посаду голови ради директорів корпорації «Українська авіабудівна компанія».

Службу автомобільних доріг у Вінницькій області очолює Ігор Корольчук.