Оточення депутата освоїть 1,5 мільйона за спортмайданчик без тендеру і по секретним цінам
24.11.2019   //  

Приазовська селищна рада 13 листопада замовила ТОВ «Керуюча компанія «Днепросервіс» будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту вартістю 1,48 млн грн.

Про це пишуть «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на дані системи «Прозоро».

Майданчик мають збудувати по вул. вул. Дружби в Приазовському. Втім, деталі невідомі з огляду на безконкурсну закупівлю. Це перше замовлення фірми в сфері публічних закупівель.

ТОВ «Керуюча компанія «Днепросервіс» зареєстровано у травні 2018 року на Дмитра Іванова. Він же володію фірмою одноосібно і зараз. Деякий час частку в «Днепросервіс» разом з Івановим мали Юрій Байрактар та ТОВ «ЮГ Комснаб».

Дмитро Іванов прописаний за однією адресою в Мелітополі з Оленою Івановою – бізнес-партнера  депутата Мелітопольської міської ради від партії «БПП «Солідарність» Сергія Біловола по фірмі «Фундамент-М» (за деякими даними Іванова – сестра Біловола).

Зареєстроване «Керуюча компанія «Днепросервіс» в Дніпрорудному Запорізької області в одному приміщенні з ТОВ «Керуюча компанія «Шахтарська». Співвласником останньої є менеджер мережі будівельних крамниць «Фундамент», якою володіє Біловол.

До всього, для «Днепросервіс» вказали контактним номер телефону 0679291966, який також фігурував для підприємців з орбіти Біловола.

Підприємства з орбіти депутата Сергія Біловола систематично отримують підряди в Мелітополі.

Юрій Байрактар керує ТОВ «Проектно-будівельна компанія «Акві-буд», яка отримала в управління низку багатоквартирних будинків в Мелітополі, в яких так і не створили ОСББ. Формально «Акві-буд» записано на харків’янина Анатолія Цебенко.

Власником і директором «ЮГ Комснаб» нині є Генадій Бахір. Раніше фірмою володів і керував Іван Жокін, який також займався обслуговуванням багатоповерхових будинків та прибудинкових територій в Мелітополі протягом кількох років.