ЦВК накупила автівок Toyota Camry у топ-комплектації на 15 мільйонів
06.11.2019   //  

Центральна виборча комісія 4 листопада за результатами тендеру замовила ТОВ «Автосаміт на Столичному» легкових автомобілів на загальну суму 15,25 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить 16 автомобілів Toyota Camry Premium 2019 року випуску на загальну суму 14,26 млн грн. по 891 тис грн. Кожен автомобіль матиме подушки безпеки, оздоблення дверних карт синтетичною шкірою, передні та задні сенсори паркування, підігрів передніх сидінь, клімат-контроль, аудіо систему Toyota (радіоприймач, CD/MP3/WMA-програвач) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм.

У автосалонах Toyota Camry у найдорожчій комплектації Premium можна придбати за 932 тис грн. У комплектації Comfort її продають за 721 тис грн.

Крім того, ТОВ «Автосаміт на Столичному» поставить автомобілі Toyota Corolla City 1,6 Valvemativ (варіатор) за 990 тис грн. (по 495 тис грн.). Такі автомобілі можна купити за 503 тис грн.

На тендері єдиним конкурентом переможця було ТОВ «ВіДі Автострада» з групи Віталія Джуринського, чиї пропозиції були вищими (на 4 тис грн. по автівкам Camry та 10 тис по Corolla).

ТОВ «Автосаміт на Столичному» належить екс-нардепу із фракції Партії регіонів Таріелу Васадзе і його ж ПрАТ «Українська автомобільна корпорація».