Оточення Труханова розіграло тендер мерії на розробку онлайн-гіда для туристів
17.10.2019   //  

Департамент інформації та зв`язків з громадськістю Одеської міської ради за результатами тендеру має намір укласти угоду з ТОВ «Екліпсіс» на створення сайту та додатку для туристів вартістю 3,25 млн грн.

Про це написало видання «Монітор».

За даними «Прозорро», технічним завданням передбачено створення онлайн платформи «Історико-туристичний гід доповненої реальності». Заплановано розробку сайта та додатку, які дозволять туристам вибрати, створювати та оцінювати тематичні маршрути екскурсій.

Видання відмічає, що ще до проведення тендеру в технічному завданні були вказані детально відпрацьовані макети мобільного додатку та сайту.

Власниками переможця тендеру є Віталій Сільченко та Олександр Коротков. Останній – помічник депутата Одеської міськради з промерської партії «Довіряй ділам» Андрія Кісловського.

Єдиним конкурентом переможця тендеру було ТОВ «Віта Флор», яке зареєстроване за однією адресою з «Екліпсіс» – Одеса, вул. Середньофонтанська, буд 26.

Приймаючи участь в вересні 2017 року в тендері Харківської міськради на закупівлю ресторанного обслуговування «Віта Флор» вказала контактним номер телефона 048 777-35-35. Цей номер вказаний як приймальня депутата Андрія Кісловського. В тій ж закупівлі фірма вказала електронну пошту odessa.nemo2017@gmail.com. Співвласником дельфінарію під назвою «Немо» є Кісловський, дельфінарій працює також в Харкові.

Від «Наших грошей»

Власником «Віта Флор» є одеситка Надія Живелюк. За даними «Прозорро», за останні два роки фірма отримали три замовлення на незначні суми, були закуплені послуги з обслуговування. Фірма вперше приймала участь в закупівлі розробки програмного забезпечення.

«Екліпсіс» з 2017 року уклав дві угоди на послуги дельфінарію на загальну суму 173 тис грн.