Спецназівці розіграли третину мільйона на берети між ФОПами з одного офісу
04.10.2019   //  

Військова частина А0680 (3-й окремий полк спецпризначення ім князя Святослава Хороброго) за результатами тендеру уклала угоду з ФОП  Сергій Григоренко щодо постачання беретів з беретними знаками Сил Спеціальних операцій на суму 341 тис грн.

Про це написало видання «Без купюр» з посиланням на дані системи «Прозорро».

Конкурентами переможця на торгах були ФОП Анатолій Штанько та ФОП Анна Долуханян. Остання при реєстрації підприємцем вказала номер телефон у +380442372305. Цей же телефон вказав при реєстрації і переможець – ФОП Григоренко. Цей же телефон вони вказали і на офіційних бланках документів в тендерних пропозиціях.

Крім того, Григоренко і Долуханян в поданих на тендер витягах з Єдиного реєстру платників єдиного податку, вказали однакові адреси, за якими вони проводять свою свою підприємницьку діяльність. А саме: м. Київ, вул.Мазепи 16-18/29, просп. Воз’єднання, буд.1.

Також тендерні пропозиції ФОП Григоренко та ФОП Данієлівна було завантажено до системи ProZorro в один день – 4-го вересня, з різницею в 10 хвилин. При цьому  використовували ідентичні назви файлів та послідовність викладки документ.

Від «Наших грошей»

Третій учасник тендеру – ФОП Анатолій Штанько зареєстрований в Ірпені під Києвом. Під час торгів він виставив ідентичну з ФОП Долуханян цінову пропозицію, яка була на рівні очікуваної вартості замовника. Під час аукціону жоден з учасників ціну не знижував.

ФОП Григоренко зареєструвався в листопаді 2017 року, але держзамовлення почав отримувати за квітня нинішнього року. За даними «Прозорро», нині їх загальна сума склала 892 тис грн.