Сервіс Clarity оприлюднив практику Тендерної колегії АМКУ з 2010 року
03.10.2019   //  

Розробники сервісу для пошуку, структуризації та моніторингу практики Адміністративної колегії АМКУ з розгляду тендерних скарг «Clarity App» відкрили доступ до практики Колегії з «допрозорівських часів» – з 2010 по 2016 роки. Про це повідомили у Clarity Project та Юридичній компанії «Правое Дело».

Аби отримати доступ до архівних рішень Тендерної колегії, необхідно скористатись фільтрами «державні закупівлі (архів)» або «всі документи», останній з яких надає доступ як до архівів практики по державних закупівлях, так і публічних, що формується з 2016 року по сьогодні.

Нагадаємо, «Clarity App» дозволяє швидко, точно та зручно відслідковувати практику Антимонопольного комітету щодо оскарження публічних закупівель. Сервіс безкоштовно працюватиме до 8 серпня.

У вересні цього року, після низки публікацій «Наших грошей» про невиправдану зміну практики Тендерної колегії АМКУ, голова АМКУ Юрій Терентьєв підписав із BRDO меморандум про співпрацю, у межах якого працівники відомства зможуть працювати в «Clarity App» із агрегованими на ресурсі даними.

Відзначимо, «Clarity App» запустили у серпні цього року. На платформі доступні:

  • Повнотекстовий пошук рішень АМКУ щодо оскарження публічних закупівель;
  • Чималий перелік фільтрів пошуку (скарги на умови або рішення, замовники, скаржники, типи закупівель, статус скарги тощо);
  • Можливість «підписатись» на моніторинг за ключовим словами з подальшим сповіщенням;
  • Статистика задоволених/незадоволених скарг за параметрами пошуку;
  • Календар засідань Тендерної колегії АМКУ;
  • та інше.