Спаринг-«прокладки» знову на 5 мільйонів розіграли «Укрзалізницю» на закупівлі електрощіток
30.09.2019   //  

Регіональна філія «Придніпровська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» 13 вересня за результатами торгів уклало угоди з ТОВ «Інтертул+» щодо постачання електрощіток (запчастини для двигунів) на загальну суму 5,3 млн грн.

Про це повідомила «Залізниця без корупції» з посиланням на дані «Прозорро».

У обох тендерах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Інкос-Лайм». Конкуренти, пропонували майже однакову вартість, і під час аукціонів жоден з учасників не знижував пропонованої вартості.

ТОВ «Інтертул+» зі статутним капіталом 1 тис грн зареєстроване три роки тому в місті Дніпро. Щоправда, раніше назва фірми була іншою – ТОВ «Черіпай Студіо», а її види діяності були пов’язані з комп’ютерним програмуванням. В березні у фірми змінились, вона отримала нове ім’я та характерний для посередників вид діяльності – неспеціалізована оптова торгівля.

Наразі «Інтертул+» належить Юнак Ользі Олександрівні та Коломоєць Маргариті Валеріївні, а директором виступає Юнак Максим Тарасович.

Зі зміною власників змінилась і адреса реєстрації, наразі вона знаходиться в житловому будинку приватного сектора Дніпра, по вулиці Квітки-Основ’яненка, 5.

Раніше «Інтертул+» не брав участі в тендерах, але під новим керівництвом, з червня 2019 року, було виграно вже п’ять тендерів на загальну суму 6,3 млн. грн. Замовниками у всі закупівлях являються виключно філії «Укрзалізниці».

Загалом «Інтертул+» брав участь у двадцяти тендерах і в усіх конкуренцію йому складав ТОВ «Інкос-Лайм». Ця фірма зареєстрована теж в Дніпрі, всього дев’ять місяців тому – майже одночасно з перепродажем «Інтертул+».

Всі файли, які були завантажені «Інкос-Лайм» у якості тендерної документації є пошкодженими, тож інформації по продукції чи по самій фірмі немає.

Від «Наших грошей»

Новим власником «Інкос-Лайм» нещодавно став мешканець Дніпра Олександр Букалов. До цього фірма була записана на Олега Лайковського. За даними «Прозорро», з фірмою не підписано жодного договору. Хоча ще 10 вересня регіональна філія «Південна залізниця» УЗ повідомила про намір укласти з «Інкос-Лайм» договору на постачання електрощіток на суму 2,09 млн грн.