Днопоглиблювачі купили розкішний позашляховик Toyota Highlander за 1,7 мільйона
16.09.2019   //  

Філія «Днопоглиблювальний флот» ДП «Адміністрація морських портів України» 1 липня за результатами тендеру замовила ТОВ «ВіДі Автострада» легковий автомобіль за 1,72 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Цьогоріч поставлять позашляховик Toyota Highlander 3.5 AWD 8 A/T у середній комплектації Prestige кольору «чорний металік» 2019 року випуску.

Автомобіль має оздоблення комбінованою шкірою та імітацією дерева, двозонний клімат-контроль, круїз-контроль, задні парктроніки, камеру заднього виду, системи моніторингу сліпих зон та попередження про поперечний рух ззаду при виїзді з парковки, систему доступу без ключа, інтелектуальні системи безпеки, кермо і регульовані сидіння з підігрівом, подушки безпеки, дзеркала з електроприводом та обігрівом, аудіо систему.

Додаткова комплектація включає комплект зимової гуми, килимків і дефлекторів вікон, захист двигуна і коробки передач, захисну плівку на вікна та весь автомобіль, підкрилки з шумоізоляцією, шумоізоляцію автомобіля, блок передніх паркувальних датчиків, підніжку кузова, вантажну сітку, замок капоту з модулем управління замком, автосигналізацію, модуль OBD-BLOCK AU-50, замок на коробку передач з електроприводом.

У салонах такі автівки без додаткової комплектації на третину дешевші1,28 млн грн.

Гарантійний строк становить три роки або 100 тис км пробігу.

Переможна пропозиція була на 5% нижчою від очікуваної вартості закупівлі.

Фірма «ВіДі Автостради» входить в однойменну групу «ВіДі» Віталія Джуринського.

Єдиним конкурентом із таким же автомобілем було ТОВ «Автосаміт на Столичному» екс-нардепа із фракції Партії регіонів Таріелу Васадзе і його ж ПрАТ «Українська автомобільна корпорація». При цьому ніхто не знижував ціну під час аукціону.