Директор комунального клубу віддав 700 тисяч дівчині свого сина на харчування футболістів
06.09.2019   //  

КП «Міський футбольний клуб «Металург» 2 вересня уклало угоду з ФОП Маланічева Марія Юріївна на послуги з харчування загальною вартістю 703 тис грн. Про це пишуть «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на систему «Прозорро».

Угоду було укладено за безконкурсною переговорною процедурою, оскільки попередні відкриті торги були невдалими через недостатню кількість учасників. Відтак, на одні взагалі не прийшло жодного учасника, а на другі подалася лише Маланічева.

Підприємниця має впродовж 128 днів забезпечувати замовника обідами у форматі «шведського столу» вартістю 5492 грн./добу у приміщені за адресою пр. Соборний, 232, яке розраховане на 60 сидячих місць, з шістьома телевізорами, доступом до інтернет-мережі за допомогою Wi-Fi, системою кондиціонером та обігріву у зимовий час (заплановане меню за посиланням).

Марія Маланічева 22 років зареєстрована підприємницею у червні цього року. На закупівлі її інтереси за довіреністю представляла Єлізавета Плахута. Остання згідно інформації на її сторінці у соціальній мережі «Instagram», працює у барі правильного харчування «Tonus Bar» та гастро-пабі «Kontora». Шукає для цих закладів співробітників.

І саме електронну скриньку гастро-пабу «Kontora» (kontorazp@gmail.com) ФОП Маланічева Марія Юріївна вказувала на закупівлі у якості контактної. Заклад розташовується за вищезгаданою адресою по пр. Соборному, 232. У куточку споживача закладу виставлені виписки з держреєстру ФОП Корольова Іллі Миколайовича та вищезгаданої ФОП Плахути Єлізавети Ігорівни.

Згідно даних зі сторінки Єлізавети Плахути у соціальній мережі «Facebook», вона перебуває у близьких стосунках з Максимом Лупашком – сином директора КП «Міський футбольний клуб «Металург», що підтверджується численними світлинами у соціальних мережах. До всього, на неуспішній закупівлі, куди подалася лише Маланічева, для неї контактним вказали номер телефону 0507770843, який належить безпосередньо сину директора КП «Міський футбольний клуб «Металург». Саме директор клубу Лупашко і підписував договір.