Голова ОДА віддав в оренду 1,6 га лісу оточенню екс-нардепа для облаштування зони активного відпочинку
05.09.2019   //  

Тимчасово виконуючий обов’язків голови Полтавської обласної державної адміністрації Олег Пругло підписав розпорядження щодо передачі 1,6 га лісу під Кременчуком в оренду ТОВ «Торгова трубна компанія». Про це написав Максим Самойдюк у виданні «Зміст».

Згідно з розпорядженням, «Трубна торгова компанія» отримає 1,6 га лісу в оренду на 25 років для облаштування зони довкілля та активного відпочинку. Передачу погодило лісництво.

Власником ТОВ «ТТК» є мешканець Дніпра Андрій Лябогов. Підконтрольне йому ТОВ «Нафтосервіс» є постачальником обладнання для державного «Укргазвидобування».

Крім того, Андрій Лябогов є головою ГО «Екологічне товариство рибалок та мисливців «Тахтаївське». Останнє створене рік тому й одразу претендувало на отримання у власність мисливського угіддя в Кобеляцькому районі. Проте тоді обласна рада зняла це питання з розгляду.

Засновниками ГО «Екологічне товариство рибалок та мисливців «Тахтаївське» є Едуард Гнітько та Леонід Кеба. Гнітько – колишній помічник на громадських засадах вже екс-нардепа Юрія Бублика. Також Гнітько спільно з Світланою Кебою (прописана за однією адресою з Леонідом Кебою) та Юрієм Капустяном (також екс-помічник Юрія Бублика) є засновниками ТОВ «АПСП «Мерідіан». Останнє орендує землю під ангаром поблизу аеропорту «Полтава».