СБУ накупило автівок Toyota Corolla на 13 мільйонів
26.08.2019   //  

Департамент господарського забезпечення Служби безпеки України 22 серпня за результатами тендеру замовив ТОВ «Кит-Т» легкові автомобілі на загальну суму 12,54 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить 28 автомобілів Toyota Corolla 1.6, 6 M/T Vavlematic, Live:

  • 9 білих автівок по 496,4 тис грн.,
  • 9 автомобілів кольору чорний металік по 504,7 тис грн.
  • 7 – кольору сірий металік теж по 504,7 тис грн.

Кожна автівка матиме подушки безпеки водія та пасажира, кондиціонер з обдувом 2-го ряду сидінь, мультиінформаційний дисплей на панелі приладів, підігрів передніх сидінь.

У автосалонах Toyota Corolla у комплектації Live можна придбати за 507 тис грн., доплата за колір «металік» для цієї моделі становить 8,5 тис грн. У базовій комплектації Corolla продають за 471 тис грн.

На торгах конкурентами «Кит-Т» були ТОВ «Восток автомир» Олексія Кравчуна та ТОВ «ВіДі автострада» з групи Віталія Джуринського, чий пропозиції були вищими – 12,72 млн грн. та 13,20 млн грн. відповідно. Фірми не торгувалися під час аукціону.

В аукціоні також хотіли взяти участь ТОВ «Авто-плаза», ТОВ «Преміум Моторс» та ТОВ «Автосаміт ЛТД». Але їх було відхилено через відсутність частини документів та невідповідність вимогам тендерної документації у технічній специфікації.

Офіційний дилер Toyota в Україні ТОВ «Кит-Т» з Миколаєва належить Геннадію Крашеніннікову та Андрію Туріці, який керує підприємством.