Улюбленець комунальників розіграв з партнером 4 мільйона на благоустрій території
15.08.2019   //  

Комунальне виробниче підприємство «Кременчуцьке міське управління капітального будівництва» (Полтавська обл.) 11 червня за результатами тендеру замовило ПП «Перша українська будівельна компанія» благоустрій території за 4,12 млн грн. Про це написала Тетяна Донченко у виданні «Телеграф» з посиланням на дані системи «Прозорро».

Йдеться про благоустрій території в районі житлових будинків № 40А та 42А на вул. Правобережній.

На торгах єдиним конкурентом ПП «Перша українська будівельна компанія» було ТОВ «Метизпроммаш» із Кременчука, яке взагалі не подало жодного документа на тендер, лише «намалювало» вищу цінову пропозицію за свої послуги – 4,28 млн грн. Під час аукціону ціну ніхто не знижував.

ТОВ «Метизпроммаш» має спільний телефон зі світловодським ПП «Сивирам-Ойл» – 0536 799262. Натомість ПП «Сивирам-Ойл» має спільну адресу з ТОВ «Науково-виробничий центр «Альянс-Експерт» – Кіровоградська обл., місто Світловодськ, вул. Леніна, 50. І в контактах цього світловодського «Альянсу» вказаний такий самий мобільний номер телефону, як і у переможця ПП «Перша українська будівельна компанія» – 097 920 7685.

Від «Наших грошей»:

Власником та директором ПП «Перша українська будівельна компанія» є Денис Биков.

Засновником та керівником ТОВ «Метизпроммаш» є Антон Шилов.

Згідно з даними системи «Прозорро», у 2018-2019 рр. ПП «Перша українська будівельна компанія» отримало замовлень на 8,39 млн грн., з яких від КВП «Кременчуцьке міське управління капітального будівництва» на 5,99 млн грн.