Дніпро прогуляє на День міста 5 мільйонів з Олею Поляковою, Jerry Heil і Вірастюком
17.07.2019   //  

Підрозділи Дніпровської міської ради 2 і 8 липня за результатами тендерів повідомили про намір укласти дві угоди з ТОВ «Івент Вест» щодо святкування Дня міста Дніпра 14 вересня на загальну суму 5,20 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

КП «Організаційно-аналітична служба» за 3,00 млн грн. замовило фірмі виступи на Фестивальному причалі співачок Олі Полякової та Jerry Heil, кавер-гурту сучасної пісні та творчих колективів міста із супроводом двох ведучих, охороною та декором сцени.

Договір також передбачає бенкет на 150 осіб із супроводом ведучого та шести хостес і декором зали флористичними композиціями. Меню має узгоджуватися із замовником.

Вартість окремих послуг не вказана, тому невідомо, скільки піде на бенкет і виступи.

Департамент з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики за 2,20 млн грн. замовляє фірмі виступи гурту «Baccara» і кавер-гурту в стилі Диско-80,90-х на Театральному бульварі та проведення турніру на звання «Найсильніша людина України 2019» із виступом Василя Вірастюка на Фестивальному причалі.

Сума угод на 5% нижча від загальної очікуваної вартості закупівель у 5,50 млн грн.

Єдиним конкурентом на обох тендерах не вперше була ФОП Жевнер Ілона Сергіївна.

Створеною в 2017 році дніпровською фірмою «Івент Вест» зі статутним капіталом 31 800 грн. володіє та керує Антон Скалозуб, у чиїй квартирі вона й зареєстрована. За даними системи «YouControl», там само також зареєстроване ПП «Рал 2010» Микити Голкова.

Від заснування переможець отримав підрядів виключно мерії Дніпра на 9,38 млн грн.