Фірми зі спільним інженером розіграли 6 мільйонів на ремонтні роботи для райадміністрації
07.07.2019   //  

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району 1 липня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Будівельно-консалтингова група «Базис» на ремонтні роботи вартістю 5,68 млн грн. Про це написали «Наші гроші. Запоріжжя» «Прозоро».

Фірма має до кінця жовтня цього року оновити дорожнє покриття, влаштувати тротуари, посадкові майданчики, мережі зовнішньої каналізації, захист існуючих комунікацій, зелену зону, автопавільйони; встановити дорожні знаки та нанести дорожню розмітку, перевстановити мережу зовнішнього освітлення уздовж проїзної частини для зупинок громадського транспорту по вул. Павлокічкаській з урахуванням розворотнього кола, Оптимістичній, та Історичній.

Єдиним конкурентом «БКГ «Базис» на тендері виступило ТОВ «Будівельна фірма «Основа» з дорожчою на 2,3 тис грн. пропозицією. Впродовж аукціону учасники не знижували вартості своїх пропозицій.

Київське ТОВ «БФ «Основа» належить Олегу Гнатцову. До цього фірма була зареєстрована у Запоріжжі. Згідно списку працівників, головним інженером фірми є Віктор Вишняк, а начальником дільниці Олексій Сирота. Вони ж вказувалися працівниками ТОВ «БКГ «Базис» у червні цього року. Запорізьке ТОВ «БКГ «Базис» наразі записане на Андрія Олійника.

Загалом ТОВ «БКГ «Базис» тричі конкурувало з ТОВ «БФ «Основа» і у всіх випадках були єдиними конкурентами. Втім, дві інші закупівлі, окрім нинішньої, відмінили через відхилення всіх пропозицій.