Фірми депутата розіграли між собою тендер на прибирання тротуарів
04.07.2019   //  

КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради має намір укласти угоду з ПП «Крошня – ВЖРЕП №4» щодо закупівлі послуг з прибирання міських тротуарів за 306 тис грн.

Про це пише «Вголос.ZT» з посиланням на дані системи «Прозорро».
Торги відбулися 1 липня, єдиним конкурентом переможця було «КАТП-0638», пропозиція якого була дорожчою на  320 грн. – на рівні очікуваної ціни.

Власником цієї фірми є житомирянка Наталія Прищепа. А ось керівником його до 10 червня 2019 року був депутат Житомирської міськради Володимир Тичина (Опозиційний блок).

Тичина є керівником та власником переможця тендеру – «Крошня – ВЖРЕП №4».

З січня 2019 року за прибирання тротуарів відповідає заступник міського голови Житомира Дмитро Ткачук.

Від «Наших грошей»

Депутат Житомирської міськради Володимир Тичина також є засновником ПП «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №4» («ВЖРЕП№4). Ця фірма прописана в Житомирі на вул. Северина Наливайка 7А. За цією ж адресою зареєстроване і згадане «КАТП-0638». Більш того, у остання при реєстрації вказала електронну пошту vzhrep-4@ukr.net, що містить назву фірми Тичини.

Директор «КАТП-0638» Наталія Прищепа зареєстрована за однією з Тичиною адресою в Житомирі. Але депутат в своїх деклараціях її не вказує. Раніше Прищепа була співвласницею «ВЖРЕП№4» Тичини.