Фірми з однієї квартири розіграли тендер на організацію патріотичного фестивалю за 2 мільйона
02.07.2019   //  

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Покровської міської ради Донецької області за результатами тендеру має намір укласти угоду з ПП «Нікольська пустинь» на організацію та проведення всеукраїнського пісенного фестивалю вартістю 2,04 млн грн..

Про це пише ІА «Вчасно» з посиланням на дані системи «Прозорро».

Мова йде про закупівлю послуг з організації та проведення Всеукраїнського фестивалю  Патріотичної пісні «Музика нас з’єднала», що проведення якого заплановане в Покровську. Термін дії угоди – з 25 липня по 25 серпня.

Аукціон було проведено 24 червня, єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Брайтшоу», пропозиція якого була дорожчою на 10,5 тис грн.

У реєстраційних документах ТОВ «Брайтшоу» зазначена адреса: Київ, Шевченківський р-н, вул. Січових Стрільців, буд. 12, кв. 21-А.

А його тендерний конкурент – ПП «Нікольська пустинь»: Київ, Шевченківський р-н, вул. Січових Стрільців, буд. 12, офіс 21А.

Єдина відмінність у написанні адрес — наявність дефісу у номері будинку.

«Нікольська пустинь» було зареєстроване наприкінці весни 2019 року, власницею вказана 33-річна Аліса Данилова. Згідно з профілями дівчини у соціальних мережах, її пов’язують гарні взаємини з музичним продюсером телеканалу «Прямий» Владом Багінським, з яким покровська влада вже співпрацювала. Саме Багінський минулого року займався організацією фестивалю «Музика нас з’єднала». Цьогоріч чоловік провів за майже 3 млн грн День Європи у Покровську.

Данилова (ліворуч) та Багінський (крайній праворуч)

 

Власниця «Брайтшоу» є Людмила Пишна та Світлана Пустовіт, остання керує фірмою. При реєстрації підприємство вказало номер телефону +380503105344. Цей номер вказав при реєстрації і БО «Благодійний фонд  «Культурний фонд України», керівником та співзасновником якого є Влад Багінський.

Зазначимо, «Музика нас з’єднала» — фестиваль, фінал якого вперше був проведений у Покровську у 2018 році в рамках святкування Дня міста. Вже на початку цього року у ході засідання виконавчого комітету влада Покровська прийняла рішення, згідно з яким фінал конкурсу буде проводитись у прифронтовому місті на постійній традиційній основі.

Минулого року проведення свята обійшлося бюджету міста в майже 200 тисяч гривень. Цього року вирішили витратити понад 2 млн грн.

Весь півфінал фестивалю пройде в столиці України, фінал — у Покровську.

Від «Наших грошей»

«Брайтшоу» зареєстроване в грудні 2016 року і за даними «Прозорро» отримала два замовлення на 2, 36 млн грн. Замовниками були КП «Покровськводоканал» та загаданий відділ культури Покровської міськради. Цей же відділ був єдиним замовником «Нікольська пустинь», який уклав в червні дві допорогові угоди на 400 тис грн.