Сільрада за секретними цінами і без тендеру віддала ФОПу-новачку ремонт за 1,5 мільйона
22.06.2019   //  

Рябушківська сільська рада (Сумська обл.) за неконкуретною процедурою 18 червня уклала угоду з ФОП Павлишин Ігор Іванович на реконструкцію спортивного майданчика загальною вартість 1,44 млн. грн.

Про це пише «Громадський моніторинг» з посиланням на дані ProZorro.

За угодою замовлена реконструкція спортивного майданчика зі штучними покриттям. Натомість,с сільрада не оприлюднила кошторис угоди, який вказаний як невід’ємна частина угоди. Відомо тільки, що всі роботи мають бути завершені за 90 днів.

ФОП Павлишин Ігор Іванович проживає в м. Дніпро, і для нього це перший замовлення за бюджетні кошти.

Село Рябушки знаходиться в Лебединському районі, його населення становить 887 осіб.

Від «Наших грошей»

ФОП Ігор Павлишин зареєстрований з 2001 року. Основний вид діяльності – посередництво у торгівлі деревиною та будматеріалами. В карточці учасника на Prozorro вказано, що його інтереси представляє Ірина Чуприна.

При реєстрації Павлишин вказав електронну пошту – epavlinka@gmail.com. Цю ж пошту використовує ще один ФОП з Дніпра – Шеремет В’ячеслав Валерійович, який в червні отримав підряд від іншої сільради з Лебединського району – Межерічської, і такаж на реконструкцію спортмайданчика за 1,44 млн грн.

Шеремет є власником ТОВ «Міленімум спорт ЛТД», яку зареєстрували в 2017 році. Фірму очолює Павлишина Олена Миколаївна, прописана за однією адресою у Дніпрі з Ігорем Павлишиним. Фірма отримала замовлень на 45, 89 млн грн. В тому числі на допорогові суми від сільрад Сумської області.