«Дельта-лоцман» замовила миколаївцям катер для проміру глибин за 32 мільйони
22.06.2019   //  

Філія «Дельта-лоцман» ДП «Адміністрація морських портів України» 13 червня за результатами тендеру замовила ТОВ «Яхтобудівна верф «Флагман» промірний катер за 32,35 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До кінця лютого 2020 року в морський порт Миколаїв поставлять катер Gidrograf-10.364060.002.01, призначений для проміру глибин і гідрологічних досліджень та опрацювання отриманих даних на борту. Його оснастять багатопроменевим промірним комплексом у складі багатопроменевого ехолота Seabot T20-R із двоголовим сонаром і вбудованою інерційною навігаційною системою. Гарантійний строк становить рік.

Переможна пропозиція була на 0,3% нижчою від очікуваної вартості закупівлі.

ДП ДГЗІФ «Укрінмаш» ДК «Укроборонпром» із катером від ТОВ «Чорноморська яхтена верф» не допустили до аукціону, бо воно не надало банківську гарантію, специфікацію, довідку про технічні характеристики, креслення, статут чи інший установчий документ.

Єдиним допущеним конкурентом було миколаївське ТОВ Суднобудівельно-судоремонтна компанія «Дельта» Ганни Лісковської та Євгена Лоєвського.

Миколаївська «Яхтобудівна верф «Флагман» Геннадія і Наталі Кіреєвих підтвердила досвід угодами з «Montwest Llp» (Британія) про будівництво і поставку судна LK-24 і з «Golden Meridian Ltd» (Вірґінські острови) про будівництво і поставку судна Unity.

Торік переможець отримав один підряд «Дельти-Лоцман» на ремонт катера за 466 тис грн.

Нинішню закупівлю провели з четвертої спроби. Торік тендери тричі відміняли: перший – після відхилення «Флагмана» і допуску «Дельти», інші – після відхилення всіх учасників.