«Полтавагазвидобування» купило позашляховик Toyota Land Cruiser за 1,6 мільйона
12.06.2019   //  

ПАТ «Укргазвидобування» в особі філії «Полтавагазвидобування» 5 червня за результатами тендеру замовило ТОВ «Фірма «Алмаз Мотор, Лтд» легковий автомобіль за 1,57 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить позашляховик Toyota Land Cruiser 150 3.956L Wagon A/T Суфікс ID комплектація Premium. Автомобіль матиме оздоблення сидінь комбінованою шкірою з перфорацією, передні та задні датчики паркування, систему допомоги під час паркування із камерою заднього виду, передні сидіння з триступеневим підігрівом, клімат-контроль з незалежним регулюванням температури зон водій/пасажир, систему контролю та інформування про втомлення водія, систему допомоги під час руху бездоріжжям.

У автосалонах Toyota Land Cruiser у топовій комплектації Premium, яку придбало «Полтавагазвидобування», продають за 1,59 млн грн. У базовій комплектації цю автівку можна купити за 1,09 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом «Алмаз Мотор, Лтд» було ТОВ «Восток Автомир» Олексія Кравчуна, чия пропозиція була вищою – 1,62 млн грн. Очікувана вартість склала 1,68 млн грн.

Фірмою «Алмаз Мотор, Лтд» володіють Олексій Шоха та Олександр Корнієнко (директор підприємства).