Мерія невеликого міста купила KIA Sorento за 1,2 мільйона
12.05.2019   //  

Виконавчий комітет Тернівської міської ради Дніпропетровської області 6 травня за результатами тендеру замовило ПрАТ «Дніпропетровськ-Авто» легковий автомобіль за 1,16 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить повнопривідний автомобіль KIA Sorento FL Prestige 2018 року випуску. Автомобіль матиме подушки безпеки водія та переднього пасажира, бокові подушки безпеки та шторки, двозональний клімат-контроль з іонізатором повітря, підігрів передніх та задніх сидінь, шкіряний салон, вставку плівки «Чорний Глянець» на панелі приладів, 7″ COLOR дисплей, радіо з підтримкою MP3+Rear Camera(камера заднього огляду)+RDS.

У автосалонах KIA Sorento у комплектації Prestige можна придбати за 1,14 млн грн., а у комплектації Business – за 1,05 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом ПрАТ «Дніпропетровськ-Авто» було ТОВ «Град авто», бенефіціаром якого є Степан Кравчун. Його пропозиція була вищою – 1,20 млн грн. Саме такою була очікувана вартість. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Власником ПрАТ «Дніпропетровськ-Авто» є ПрАТ «Українська автомобільна корпорація» екс-нардепа Таріела Васадзе.

Міським головою м. Тернівка, де мешкає 28 тис людей, є Віталій Тарелкін.