Закарпатські дорожники купили кросовер Hyundai Santa Fe за 1,2 мільйона
10.05.2019   //  

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області 6 травня за результатами тендеру замовила ТОВ «Захід Авто-М» легковий автомобіль за 1,16 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить повнопривідний кросовер Hyundai Santa Fe 2018 року випуску. Автомобіль матиме бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, шторки безпеки для пасажирів передніх та задніх сидінь, вибір режиму водіння Drive Mode, підігрів задніх сидінь, передній та задній парктронік, камеру заднього огляду, 7-дюймовий LCD-монітор, підтримку Bluetooth з розпізнанням голосових команд, шкіряну оббивку салону, оббивку стелі та стійок тканиною поліпшеної якості Deluxe.

У автосалонах Hyundai Santa Fe 2018 року випуску у комплектації, яку придбали дорожники, продають за 1,21 млн грн., у базовій комплектації авто коштує 988 тис грн.

На торгах конкурентами переможця були ТОВ «Автомир – Вінниця» Максима Канюка, Жанни Кравчук, Василя Храбана та ТОВ «Авто лідер Захід» Павла та Вікторії Волкових, чиї пропозиції були вищими, «Автомир – Вінниця»  на 77 грн., ТОВ «Авто лідер Захід» – на 38 тис грн.

ТОВ «Захід Авто-М» належить Руслані Лукащук, директор Вячеслав Сема.

Службу автомобільних доріг у Закарпатській області очолює Михайло Попович.