«Укрпошта» замовляє авіакомпаніям перевезень пошти на $18 мільйонів
03.04.2019   //  

АТ «Укрпошта» 15 березня повідомило про намір укласти дві угоди про послуги з регулярних авіаційних перевезень на загальну суму $18,47 млн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Йдеться про річну організацію перевезення авіапошти та пошти S.A.L з аеропортів України, Німеччини, Австрії та Польщі у пункти призначення по всьому світу, котрі обслуговуються перевізниками.

Німецькій вантажній авіакомпанії «Люфтганза Карго АГ» («Lufthansa Cargo AG») 27 березня замовили перевезення у 166 аеропортів у різних країнах на $11,85 млн.

Представництво турецької авіакомпанії «Тюркіш Ерлайнз Інк.» («Тurkіsн Аіrlіnеs Inc.») за перевезення у 63 аеропорти у різних країнах отримає $6,63 млн.

Дві найбільші закупівлі провели за переговорною процедурою, бо відкриті торги двічі відміняли через нестачу учасників. Сума угод дорівнює очікуваній вартості закупівлі.

Нагадаємо, у березні 2018 року «Укрпошта» за переговорною процедурою через відсутність конкуренції замовила цим авіакомпаніям послуги на суму $4,50 млн.