Аеропорт за 19 мільйонів купив шатл-бас за ціною трьох звичайних автобусів
21.02.2019   //  

КП «Міжнародний аеропорт Одеса» 18 січня за результатами тендеру замовило ТОВ «Спецтехніка+» автобус за 19,08 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До середини року в аеропорт поставлять перонний пасажирський автобус ТАМ Vivair 104WL виробництва фірми «TAM-Europe Ltd» (Словенія) у 2019 році. Автобус довжиною 15 м на повітряних підвісках із дизельним двигуном MAN D0836 LOH41 (Німеччина) Євpo-5 розрахований на 14 місць і 120 осіб, має по троє пасажирських дверей з кожного боку, а також обігрівач і кондиціонер у салоні. Гарантійний термін становить два роки.

Словенський перонний автобус коштує, як три турецькі низькопідлогові міські автобуси Guleryuz Cobra GD 272 LF Євро 5 на 26 місць і 95 осіб із кондиціонером, які нещодавно КП «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради купило по 5,50 млн грн.

Ціна нинішньої угоди на 1% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 19,20 млн грн.

Харківську фірму «Спецтехніка+» зі статутним капіталом 1 тис грн. записано на Станіслава Стецова, відомого як менеджер відділу продажів групи «Спецтехніка».

Єдиним конкурентом з таким самим автобусом було ТОВ «Київський Республіканський Автоцентр», яке належить власнику ПАТ «Виробниче Об’єднання «Автотранспортник» Валентину Затхею разом із Михайлом Валентиновичем і Маріанною Валентинівною Затхеями.