Фірма з директоршою з профільного КП отримала на футбольні майданчики 22 мільйони
14.02.2019   //  

Департамент будівництва та розвитку інфраструктури Херсонської обласної державної адміністрації у грудні 2018 року уклав угоди з ТОВ «Інтергрупп Юг» на будівництво спортивних майданчиків на загальну суму 20,52 млн грн.

Про це пише видання «Гривня».

Всі угоди було укладено без проведення тендерів, бо їх вартість визначили трохи менше 1,50 млн грн., починаючи з яких треба проводити відкриті торги щонайменше з двома учасниками.

ТОВ «Інтергрупп Юг» створене у жовтні 2018 року, тобто напередодні отримання підрядів. Засновницею фірми є херсонка Лариса Літвінова. Фірма при реєстрації вказала телефон – 0668347811. Це же номер при реєстрації вказало і КЗ «Розвиток спорту» Херсонської міськради. Очолює це комунальне підприємство Олексій Мальонкін.

Саме в цьому в комунальному «Розвиток спорту» працювала і директор «Інтегрупп Юг» Тетяна Вахненко. Саме вона вказана контактним лицем комунального закладу на порталі публічних закупівель «Прозорро».

Також в грудні за переговорною процедурою «Інтергрупп ЮГ» отримала замовлення на будівництво спортивного майданчика від Григорівської сільради Херсонської області. Вартість угоди –скала максимально допорогову суму – 1,50 млн грн.

Від «Наших грошей»

Департамент Херсонської ОДА замовляв будівництво майданчиків для міні-футболу зі штучним покриттям розміром 22 м на 42 м. Їх будівництво проходило в грудні і дія всіх договорі вже завершена. Майданчики побудовані в Херсона та області.