У Труханова купили автомобілів Hyundai Elantra на 3 мільйона у «тимошенківця»
24.01.2019   //  

Управління капітального будівництва Одеської міської ради 21 січня за результатами тендеру замовило дочірньому підприємству «Базіс авто» легкових автомобілів на загальну суму 2,89 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить 6 автівок Hyundai Elantra у комплектації Classic 2018 року випуску по 483 тис грн. Кожен автомобіль матиме автоматичну коробку передач, подушки безпеки водія та пасажира, кондиціонер, бортовий комп’ютер, PA 30A audio (радіо + CD / МР3) + 6 динаміків тощо.

У автосалонах Hyundai Elantra у комплектації Classic, яку придбало управління, продають за спеціальною ціною 492 тис грн. З механічною коробкою передач автівку Hyundai Elantra можна придбати за 454 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом ДП «Базіс авто» було ТОВ «Альянс-ІФ» (Івано-Франківськ) Андрія Лисіва та Андрія Семаніва. Їх пропозиція була вищою – 2,92 млн грн. Саме такою була очікувана вартість.

Засновником ДП «Базіс авто» (Одеса) є ТОВ «Автомастер», власниками якого в свою чергу є Сергій Дібров та Григорій Гріншпун, який раніше керував фірмою. Останній є членом політбюро Одеської обласної «Батьківщини». У 2014 році Гріншпун від цієї політсили балотувався на посаду міського голови Одеси. З червня 2018 р. директором «Базіс авто» є Віталіна Бикова.