Чиновниця переробляє під квартиру отримане від міста нежитлове приміщення
15.01.2019   //  

Громадська організація «Запоріжкультпроект» отримала дозвіл на реконструкцію нежитлового приміщення площею 146 кв м під квартиру. Про це написав «Запорізький цент розслідувань» з посиланням на містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва.

Йдеться про приміщення по вул. Гоголя, 143, яке розташоване в малосімейному гуртожитку. В лютому минулого року ГО «Запоріжкультпроект» отримав дозвіл на приватизацію частини першого поверху будівлі під приводом поліпшення його стану.

У грудні 2018 Департамент архітектури та містобудування Запорізької міськради дав дозвіл на реконструкцію цього приміщення під житлову квартиру.

Громадською організацією керує Лебединський Максим Анатолійович. Засновником є його дружина Катерина Лебединська, яка працює в Департаменті архітектури і містобудування Запорізької міськради головним спеціалістом відділу.

Номер телефону (+380506602011), який належить Максиму Лебединському, значиться в контактних КП «Управління капітального будівництва» Запорізької міськради. Проте, в тендерній документації за минулий рік його прізвище не з’являється, на відміну від 2016-2017 рр., коли Лебединський був головою тендерного комітету.

Такий же номер мобільного позначений і в двох компаніях, зареєстрованих Лебединським перед новим роком, – ТОВ «Міжнародна компанія «Зевс» і ТОВ «Юніксгруп».

Як раніше повідомляв «Запорізький центр розслідувань», ГО «Запоріжкультпроект» приватизовував це приміщення на першому поверсі, мотивуючи тим, що за час оренди вони значно покращили стан приміщення на суму 131 тис грн.