Державне бюро розслідувань докупило Renault Duster на 15 мільйонів
23.12.2018   //  

Державне бюро розслідувань 17 грудня уклало з ТОВ «Кий авто холдинг» чотири угоди про придбання 24 автомобілів спеціалізованого призначення на загальну суму 15,65 млн грн., щоправда, згідно з додатковими угода сума була зменшена до 15,31 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

За двома угодами фірма поставить 12 повнопривідних автомобілів Renault Duster у комплектації ZEN по 663 тис грн., а ще за двома договорами 12 подібних автівок Renault Duster, але у дешевшій комплектації LIFE, по 640 тис грн. Усі 24 автомобілі матимуть однакове спеціалізоване обладнання: тонування скла салону плівкою, сигнально гучномовний пристрій, проблисковий маячок синього кольору на магніті, металевий сейф для зберігання зброї, боєприпасів, документів тощо.

У автосалонах Renault Duster у комплектації ZEN, яку купило ДБР, продають без спец обладнання за 584 тс грн., а Renault Duster LIFE без спец обладнання можна придбати за 548 тис грн.

На перших двох торгах єдиним конкурентом «Кий авто холдинг» було ТОВ «Ніко прайм мегаполіс» Володимира Гнатишина, на двох інших – ТОВ «Автомобільний центр Голосіївський» Таріела Васадзе. Кожного разу їх пропозиції були трохи вищими і рівнялися очікуваній вартості.

Власником ТОВ «Кий авто холдинг» вказано Дмитра Юр’єва, директор Володимир Косс.

Як повідомляли «Наші гроші», 11 грудня Державне бюро розслідувань купило шість мікроавтобусів спецпризначення Ford Tourneo Custom на загальну суму 7,76 млн грн., а 14 грудня – три автомобілі Volkswagen Passat на загальну суму 2,86 млн грн.