Національна служба здоров’я купила Toyota Camry за 800 тисяч
22.12.2018   //  

Національна служба здоров’я України 10 грудня за результатами тендеру замовила ТОВ «Гранд Мотор» легковий автомобіль за 808,8 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить автомобіль Toyota Camry кольору білий перламутр 2018 року випуску. Автомобіль матиме круїз-контроль, клімат-контроль з незалежним регулюванням температури зон водій/пасажир, кольоровий мультиінформаційний дисплей 4,2’’ на панелі приладів, задні та передні сенсори паркування.

На торгах єдиним конкурентом ТОВ «Гранд Мотор» було ТОВ «Авто-плаза» Олексія Панасюка та Валерія Боржкова. Його пропозиція була вищою на 8 грн. Очікувана вартість склала 900 тис грн.

«Гранд Мотор» із Хмельницького належить Тетяні Дерешук і Марії Гвоздьовій – дружині екс-нардепа Михайла Гвоздьова, який є кінцевим бенефіціаром переможця.

Національну службу здоров’я України створено у березні 2018 року. Її очолює Олег Петренко.

НСЗУ — центральний орган виконавчої влади, що реалізовує держполітику у сфері державних фінансових гарантій медичного обслуговування населення. НСЗУ — це національний страховик, який укладає договори із закладами охорони здоров’я та закуповує у них послуги з медичного обслуговування населення.