Запорізька облрада купила два пікапи Ford Ranger по мільйону
11.12.2018   //  

Комунальне підприємство «Автогосподарство» Запорізької обласної ради 7 грудня за результатами тендеру замовило ТОВ «Авто-імпульс» два легкових автомобіля на загальну суму 2,00 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить два пікапи Ford Ranger у комплектації LIMITED по 1,00 млн грн. Кожен автомобіль матиме автоматичну коробку передач, 6 подушок безпеки, круїз-контроль, клімат-контроль, камеру заднього виду, передній та задній парктронік, підігрів передніх сидінь.

У автосалонах Ford Ranger у комплектації LIMITED з автоматичною коробкою передач продають за 1,01 млн грн. У базовій комплектації Ranger можна придбати за 760 тис грн.

Єдиним конкурентом «Авто-імпульс» на торгах було ТОВ  «Ніко форвард мегаполіс» бізнес-партнера міністра юстиції Павла Петренка Володимира Гнатишина, чия пропозиція була вищою на 500 грн. Фірми не торгувалися під час аукціону.

ТОВ «Авто-імпульс» (Полтава) належить Владиславу Фалюш, Юлії Фалюш та Наталії Фалюш з Дніпра, директор – Костянтин Улізко.

КП «Автогосподарство», зокрема, займається перевезенням співробітників Запорізької обласної ради та Запорізької облдержадміністрації.