Верховна Рада накупила Toyota Camry на 5,5 мільйонів
10.12.2018   //  

Автобаза Управління справами Апарату Верховної Ради України 27 листопада за результатами двох тендерів замовила ТОВ «Фірма «Алмаз Мотор, ЛТД» легкових автомобілів на загальну суму 5,56 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Згідно з першою угодою, фірма поставить 5 автівок Toyota Camry на загальну суму 3,95 млн грн. (по 790 тис грн.), а згідно з другим договором – 2 авто Toyota Camry за 1,61 млн грн. (по 805 тис грн.).

Кожен з семи автомобілів матиме круїз-контроль, систему допомоги під час паркування із камерою заднього виду, підігрів передніх сидінь, клімат-контроль з незалежним регулюванням температури зон водій/пасажир, аудіосистему Toyota (радіоприймач, CD/MP3/WMA-програвач) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 7’’ та 6 динаміків, подушки безпеки.

У автосалонах автівки Toyota Camry у комплектації Comfort, які придбала автобаза, продають за 794 тис грн.

Під час перших торгів щодо 5 автівок Toyota Camry конкурентами «Алмаз Мотор, ЛТД» були ТОВ «Авто-плаза» Олексія Панасюка і депутата Херсонської міськради від «Укропу» Валерія Боржкова та ТОВ «Гранд Мотор», кінцевим бенефіціаром якого є екс-нардеп від БПП Михайло Гвоздьов. Їх пропозиції були вищими: «Авто-плази» на 400 грн., «Гранд Мотор» на 148 тис грн. На другому аукціоні пропозиція єдиного конкурента переможця – «Гранд Мотор» – була більшою на 8 тис грн.

Дніпровська «Фірма «Алмаз Мотор, Лтд» із однойменної групи компаній «Алмаз» належить Олексію Шохі та Олександру Корнієнку, який також є директором фірми.