Судова адміністрація України накупила автівок Toyota Camry на 44 мільйона
12.11.2018   //  

Державна судова адміністрація України 8 листопада за результатами тендеру замовила ТОВ «Гранд Мотор» легкові автомобілі на загальну суму 43,78 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить 49 автівок Toyota Camry у комплектації Elegance по 893 тис грн. Кожен автомобіль матиме автоматичну коробку передач, автоматичний кондиціонер, круїз-контроль, передні та задні парктроніки, мультимедійну систему з кольоровим дисплеєм, 7 подушок безпеки, оздоблення сидінь з комбінованою шкірою з перфорацією, підігрів передніх сидінь.

З 49 авто «Гранд Мотор» поставить 5 автомобілів Toyota Camry Державній судовій адміністрації України, по 2 – Вищій кваліфікаційній комісії суддів України та Національній школі суддів України, крім того, 25 – обласним апеляційним судам України та Апеляційному суду Києва, 7 – апеляційним господарським судам (Донецькому, Харківському, Дніпропетровському, Одеському, Львівському, Київському та Рівненському), 8 – апеляційним адмінсудам (Вінницькому, Дніпропетровському, Донецькому, Житомирському, Львівському, Одеському, Харківському та Київському).

У автосалонах Toyota Camry у комплектації Elegance продають по 900 тис грн., у базовій комплектації її можна придбати за 809 тис грн.

На торгах конкурентом «Гранд Мотор» було ТОВ «Сервісний центр «Діамант» Павла Волкова, чия пропозиція була вищою – 43,88 млн грн.

У аукціоні також хотіло взяти участь ТОВ «Автосаміт на Столичному» Таріела Васадзе, але його пропозиція була відхилена через відсутність частини необхідної документації та надання довідки про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, яка не відповідає вимогам тендерної документації.

ТОВ «Гранд Мотор» належить Тетяні Дерешук і Марії Гвоздьовій – дружині екс-нардепа Михайла Гвоздьова, який є кінцевим бенефіціаром переможця.