Дорожники купили автомобілів Suzuki на 2 мільйони у «тимошенківців»
05.11.2018   //  

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області» 22 жовтня за результатами тендеру замовило ТОВ «Колос-авто» легкових автомобілів на загальну суму 1,869 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить 3 автівки Suzuki Sх4 ALL GRIP 4(WD) 6AT по 623 тис грн. Кожен автомобіль матиме автоматичну коробку передач, кондиціонер, бортовий комп’ютер, круїз-контроль, передні та бокові подушки безпеки, шторки безпеки, подушки безпеки колін водія, СD-ресівер з функцією MP3, радіоприймач, підігрів передніх сидінь, задній та передній парктронік.

У автосалонах Suzuki Sх4 у комплектації, яку придбала «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області», продають за спеціальною ціною у 579 тис грн., у базовій комплектації Suzuki Sх4 можна придбати за 493 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом ТОВ «Колос-авто» було полтавське ТОВ «Аикон-Авто» Анатолія Шевченка. Його пропозиція була вищою на 1000 грн. – 1,87 млн грн. Саме такою була очікувана вартість. Фірми під час аукціону не зменшували свої цінові пропозиції.

ТОВ «Колос-авто» є Воронова Тетяна Михайлівна, директор – її батько Михайло Воронов. Раніше співвласницею фірми також була дружина Михайла Воронова Любов Воронова. На останніх місцевих виборах у 2015 році Михайло Воронов балотувався до Черкаської міськради від ВО «Батківщина», Любов Воронова до Черкаської облради, теж від «Батьківщини», вказавши себе заступником директора «Колос-авто». Як відомо, мер Черкас Анатолій Бондаренко теж представляє «Батьківщину» – він очолює обласний осередок партії.