Херсонські депутати планують віддати «опоблоківцю» 3 тисячі гектарів під мисливство
18.10.2018   //  

Херсонська обласна рада планує передати в оренду  ПП «Вольєрно-мисливське господарство «Тайван» мисливські угіддя загальною площею три тис га.

Про це пише видання «Мост» з посиланням на проект рішення обласної ради.

Мисливські угіддя запропоновано передати в оренду на 25 років, вони розташовані в межах Любимівської селищної ради Каховського району Херсонської області.

Раніше ці угіддя знаходилися у користуванні Каховської райорганізації Українського товариства мисливців та рибалок. Але організація подала добровільну відмову від експлуатації цих земель.

ПП Вольєрно-мисливське господарство «Тайван» належить депутату Херсонської обласної ради Сергію Дроздіку, який входить до фракції «Опозиційний блок».

Від «Наших грошей»

Сергій Дроздік також є власником приватного сільськогосподарського підприємства «Діамант», яке зареєстроване за однією адресою з «ВМГ «Тайван» в Каховці. За цією ж адресою зареєстровані також ПП «Клуб Данапріс» та ФГ «Нова Мар’ївка», які належать Дроздіку. Він також є співзасновником  громадської спілки «Асоціація користувачів водних ресурсів на зрошуваних землях» та громадської організації «ділова Каховщина».