Фірма доньки директора «Мукачівводоканалу» будуватиме водопровід у Мукачеве за 12 мільйонів
17.10.2018   //  

Управління міського господарства виконкому Мукачівської міськради (Закарпатська обл.) за результатами відкритих торгів 11 жовтня підписало договір з ТОВ «Реглес-С.І.С.» на будівництво системи водопостачання та каналізації по вул. Підгородська, Поневача Юлія, Павлюка Олександра, Загоскіна вартістю 11,57 млн грн.

Про це написали «Наші гроші. Львів» з посиланням на систему «Прозорро».

Це вже треті торги на ці роботи. Перші торги відмінили через помилку замовника, а на повторних торгах пропозиції двох учасників були відхилені. Тоді «Реглес-С.І.С.» пропонувало свої послуги за 10,9 млн грн.

Роботи планують виконувати до кінця вересня наступного року. Бюджетні призначення на 2018 рік становлять 5,77 млн грн., решта коштів – 5,8 млн грн. – передбачено на 2019 рік. На зарплати, згідно з договірною ціною, піде майже 750 тис грн., прибуток закладено на рівні 143 тис грн.

Конкурентом «Реглес-С.І.С.» на торгах виступало київське ТОВ «СВР Технологія» Романа Сєдокова, під час аукціону конкуренти знизили свої цінові пропозиції на 60 та 128 тис грн. відповідно.

Згідно з Prozorro, це перше велике замовлення від бюджетників для ТОВ «Реглес-С.І.С.». Раніше підряди для компанії не перевищували 1,5 млн грн., загалом у 2016 році їх було на 3,85 млн грн, у 2017-му – на 0,3 млн грн. Цьогоріч це лише друге замовлення, перше компанія отримала від Апеляційного суду Закарпатської області – на 0,9 млн грн.

ТОВ «Реглес-С.І.С.» зареєстроване майже 11 років тому. Власницею є 26-річна Олеся Кочубей, донька директора комунального підприємства «Мукачівводоканал» Ігоря Федорняка, якому фірма належала раніше.

«Реглес-С.І.С.» подало на торги довідку, згідно з якою у фірмі, окрім директора, працює ще шість слюсарів, п’ять з яких – за цивільно-правовими договорами. Інші працівники, повідомила фірма, будуть задіяні разом з технікою, яку орендують.

Всі ці слюсарі також працюють в іншій фірмі «Омета-Карпати», яке належить дружині Ігоря Федорняка Маріанні.

«Омета-Карпати», як свідчить Prozorro, підписало 33 договори на понад 4,8 млн грн. Причому більшість замовлень (4,4 млн грн) фірма отримала від Мукачівської міськради.